Hvis du skal bruge en gæstebog til et bryllup

Den er tit med til hvilken som helst lejlighed som 50 eller 60 års fødselsdage. Men den ses ofte til bryllupper eller konfirmationer eller et bryllup. Her er den beregnet til at give enten parret et lille ord med på vejen. Enten fra selve festen eller en større livslang anekdote. Man lader ofte alle der har deltaget i festen skrive hvis de ønsker. Som for eksempel personale, musikere og hvem der ellers har hjulpet med til festen.  Efter festen sidder man med et evigt minde om den dejlige fest man havde med de skønne mennesker og personalet der hjalp til.
Nogle bruger også en fin gæstebog, bare til at lægge ved deres dør i deres private hjem. Så kan alle der har været på visit skriver en sød lille hilsen til parret efter en eventuelt hyggelig aften og fortælle lidt om hvorfor man har været på besøg. De bruges også i for eksempel et sommerhus, hvor udlejeren har lagt en gæstebog, så alle der har været og bo i huset, kan skrive en fin lille hilsen og anmeldelse af stedet og det samme gælder hoteller. Nogle hoteller bruger den også som en reklame, hvis en kendt eller velanset person har boet på hotellet. Så er det jo en fin lille tekst at have stående.
De fleste gæstebøger der bliver solgt på CTI PARTY, er speciel designet til brudeparret.
De er pyntet med forskellige satin bånd, slimsten, roser, klokker og ringe. De fås i alle mulige forskellige størrelser og former.
Nogle er lavet så der kan indsættes flere papir i eller eventuelt tages nogen ud. Nogle er dog lavet med fastsiddende sider.
Der findes dog også gæstebøger der er lavet specielt til konfirmanden eller en barnedåb. Her findes de med eventuelt i lidt beige, lyserød farve og med en sløjfe. Ellers kan der også fås normal udseende, som bare er hvis. Muligvis med lidt pynt på.